Душ преграда Монтал

Цени от 525.00лв.

*Възможно е да има различия в реалните цветове от показаните в сайта.

*Възможно е да има допуснати технически грешки.

Характеристика на продукта:

  • Стъкло с дебелина 8 или 10мм. темперирано(закалено), стъклото може да бъде и ламинирано(триплекс) с дебели 8мм. също закалено
  • Система SLIDE – релса с колички(ролки) и подов водач
  • Дръжка тип МИДА изработена от неръждаем материал
  • П-образен алуминиев елоксиран(хромиран) профил – 2 броя с гумен уплътнител
  • PVC уплътнител със силиконово перо 2 броя
  • PVC водобранна лайсна
  • PVC магнитен уплътнител с алуминиева лайсна за закрепване към стена
  • Цена на дръжка: 50.00 лв.
  • Цената е без включен монтаж
  • Всеки продукт се предлага по индивидуална поръчка
Изчистване
Запитване за продукт

Описание

Душ преграда Монтал - Цени

Параваните от този тип SLIDE имат предимство пред останалите типове прегради поради това, че тук стъклата, които имат роля на вратички се приплъзват зад стационарните стъкла и по този начин не им е необходимо много пространство за отваряне, както при останалите.
При тип SLIDE 180 А стъклата са два броя закалени 8мм. Може да се използва и със четири броя стъкла като при тип SLIDE 180 B.
 Имаме стационарно стъкло, монтирано към стената и пода с алуминиев п-образен профил. В горната част то е вкарано в алуминиева релса, която е монтирана между две стени и е над стъклата. Вратичката в случая се движи по релсата с помощта на колички(ролки). В долната част на подвижното стъкло е монтиран подов водач, който има за цел при движение на стъклото да е в правилна посока и да не се измества.
Количките са направени от подсилени PVC и неръждаеми материали. Дръжката може да бъде по ваш избор, но най-подходяща за този тип преграда е дръжка тип МИДА, която е максимално прибрана по подвижното стъкло и позволява преминаването му зад стационарното. Допълнителните уплътнители, които се използват при този тип преграда са PVC уплътнител, водобранна лайсна SLIDE, a на стената където се затваря вратичката в единия случай може да има PVC уплътнител, в друг случай може да се постави магнитен уплътнител за стена.

Забележка: Изработва се по индивидуален размер и ваше желание. Цената се определя от дебелина и вид на стъклото, размер и избрания от Вас обков (телескопичен укрепващ лост, профил или стъклодържатели)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Душ преграда Монтал“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *