Разпродажба!

Душ преграда Монтал

630.00лв. 472.00лв.

Гласман Варна - Промоция

*Възможно е да има различия в реалните цветове от показаните в сайта.

*Възможно е да има допуснати технически грешки.

Характеристика на продукта:

  • Стъкло с дебелина 8 или 10мм. темперирано(закалено), стъклото може да бъде и ламинирано(триплекс) с дебели 8мм. също закалено
  • Система SLIDE – релса с колички(ролки) и подов водач
  • Дръжка тип МИДА изработена от неръждаем материал
  • П-образен алуминиев елоксиран(хромиран) профил – 2 броя с гумен уплътнител
  • PVC уплътнител със силиконово перо 2 броя
  • PVC водобранна лайсна
  • PVC магнитен уплътнител с алуминиева лайсна за закрепване към стена
  • Цена на дръжка: 50.00 лв.
  • Всеки продукт се предлага по индивидуална поръчка
Запитване за продукт

Описание

*Цената не включва дръжка

Параваните от този тип SLIDE имат предимство пред останалите типове прегради поради това, че тук стъклата, които имат роля на вратички се приплъзват зад стационарните стъкла и по този начин не им е необходимо много пространство за отваряне, както при останалите.
При тип SLIDE 180 А стъклата са два броя закалени 8мм. Може да се използва и със четири броя стъкла като при тип SLIDE 180 B.
 Имаме стационарно стъкло, монтирано към стената и пода с алуминиев п-образен профил. В горната част то е вкарано в алуминиева релса, която е монтирана между две стени и е над стъклата. Вратичката в случая се движи по релсата с помощта на колички(ролки). В долната част на подвижното стъкло е монтиран подов водач, който има за цел при движение на стъклото да е в правилна посока и да не се измества.
Количките са направени от подсилени PVC и неръждаеми материали. Дръжката може да бъде по ваш избор, но най-подходяща за този тип преграда е дръжка тип МИДА, която е максимално прибрана по подвижното стъкло и позволява преминаването му зад стационарното. Допълнителните уплътнители, които се използват при този тип преграда са PVC уплътнител, водобранна лайсна SLIDE, a на стената където се затваря вратичката в единия случай може да има PVC уплътнител, в друг случай може да се постави магнитен уплътнител за стена.

Забележка: Изработва се по индивидуален размер и ваше желание. Цената се определя от дебелина и вид на стъклото, размер и избрания от Вас обков (телескопичен укрепващ лост, профил или стъклодържатели)