баня с стъклен параван с панти

Glassman Варна е фирма, създадена от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на интериора и екстериора. Въз основа на натрупания опит, както и търсенето и предлагането на нашия пазар, ние сме насочили изцяло всичките си умения и усилия в сферата на продуктите от стъкло.   

Разполагаме с разнообразни предложения, за да отговорим на Вашите очаквания като размер, модели и цветове.

За изработката на нашите продукти се използват материали от висок клас. Изключително е важно да отбележим, че една от най-силните ни страни е остъкляването на душовото пространство или така наречената баня. Това са помещения, които в днешно време поради липса на място се комбинират с тоалетната, място за пералня и т.н. Поради това идва нуждата от задължително преграждане на сухата от мократа част. Използваният от нас материал за преграждане е стъкло. Това е изключително здрав материал, който лесно се поддава на обработка. Изработените от нас прегради са от закалено стъкло, преминало термична обработка на много висока температура, което при счупване се разпада на ситни частици, които са изключително безопасни. Друго предложение е ламинираното стъкло – триплекс. То също преминава през няколко обработки, като се използват два или повече слоя стъкло,  слепени със смола или фолио. При нагряване и изстиване на тези компоненти се получава прозрачен или непрозрачен вид стъкло. При счупване стъклото остава слепено за смолата и е също толкова безопасно.

Заповядайте да разгледате нашия онлайн каталог или ни посетете на магазина ни във Варна, където ще се радвате на любезното и професионално обслужване на нашите продавач-консултанти.

Закупих душ кабина от Glassman Варна и жена ми и аз сме страшно доволни. Препоръчваме!

Божидар Петров

Купих си уникална стъклена преграда. Край на мокрите пантофи! Препоръчвам горещо.

Дияна Железова

Продавач-консултантът във Варна беше изключително любезна и ни насочи в избора на душ кабина. Не съжаляваме, че избрахме Glassman Варна.

Лили Янева