Душ кабините навлизат с пълна сила на българския пазар. Банята е мокро помещение, където обаче в днешно време, в модерното строителство, освен душ, вана поради липсата на място, се поставят и други съоръжения, дори и електрически уреди. За да предпазим мократа от сухата част в тези помещения, ние предлагаме прегради от стъкла. В зависимост от ситуациите, те могат да са стационарни, отваряеми, сгъваеми и плъзгащи се, като всеки вариант може да се изпълни и по поръчка на клиента.

Душ кабини – качествени и безопасни прегради на топ цени!

Параваните, които използваме за прегради в баните, могат да бъдат различни видове като следните:

  • Стационарни душ кабини – стъкло поставено и уплътнено в п-образен алуминиев профил по стената и на пода, и в предната горна част захванато с телескопичен държач, перпендикулярно за стената. Този тип, може да бъде и с точкови държачи вместо п-образен профил.
  • Стъклени душ прегради с панти – това е преграда, където 2 или повече стъкла са разпределени според дадената ситуация, може да има стационарни стъкла, на които са закачени други стъкла вратички чрез различни видове панти от неръждаеми материали. Може вратичките да са закачени чрез панти директно на стената и да се затварят към стационарни такива.
  • Стъклени душ кабини с плъзгащи механизми – това са прегради, в които се използват няколко броя стъкла, в повечето случаи са 2, където едното отново е стационарно, а другото се плъзга чрез механизни от алуминиеви релси с колички. Често използван тип преграда в бани с малки пространства, където няма място за стъкла с панти, които да отваряме.

Тези 3 основни типа за преграждане, могат да се приложат в много различни варианти, разбира се според дадената ситуация. Тук се намесваме ние, като измерим и проектираме в най-добрия за вас вариант.

Изработваме и душ кабини по поръчка

Показване на 18 резултата