Избери цвят на кухнята
Цвят за кухнята
pink
pink
wh
pink gr
pink gr
red
red
pink gr
red
wh
wh
pink gr
gr
pink
wh
wh
pink
red
wh
pink
wh gr
Основен цвят
Изчисти цвят
Цена : 216лв л.м – стъкло: закален триплекс 4.1.4 принт – прозрачно
Цена : 240лв л.м – стъкло: закален триплекс 4.1.4 принт – ултра клиър* Посочената цена е за височина на гърба 600 мм без вкл.отвори за контакти* Посочената цена е за гърбове с дължина до 2500мм

* Гърбове над 2500мм се предлагат с цена по запитване

Цената е за снимки от нашия каталог.

Запитване за продукт


Ако планирате ремонт на кухнята, обмислете поставянето на принт стъкло за гръб на Вашата нова кухня. Принт стъклата са свежо попълнение и украсяват интериора. Стъклото представлява закален Триплекс, клас 4.4.

Ефектни принт стъкла – стилен гръб за кухня!

Принт стъклата, това са стъкла, които преминават няколко различни обработки. Един от вариантите е директно стъклото да премине през принтер машина и по този начин да получим желаната от нас визия. Другия вариант който можем да предоставим, това е ламинирано принт стъкло, където проектът който желаем да получим е принтиран върху фолио, което е запечатано между 2 стъкла. Този тип стъкла се използват за направата на стъклени крила за врати на помещения, за прегради в интериора, за гръб на кухни.

Хората все по-често започват да избират принт стъкла за гръб на кухня, вместо плочки. Предоставяме Ви възможността да бъде изработен и по поръчка.

Принт стъклата – предимства спрямо плочките:

  • По-малко работа. След поставянето на плочки, влагата почва да влияе и създава условия за развитието на мухъл във времето. Използвайки принт стъкла Вие няма да имате този проблем.
  • По-бързо чистене. Липсата на фуги също е предпоставка за по-бързо чистене и по-голям блясък. Стъклото се чисти бързо и лесно с подходящи препарати.
  • Дизайнерски решения. Основното предимство и причина за избор на принт стъкло е разнообразието. Независимо в какъв цвят е Вашата кухня или баня винаги ще намерите подходящо решение. Голямо разнообразие от красиви пейзажи и възможност за избор на снимка по Ваш избор.
  • Принт стъклата са безопасни. Повечето родители се колебаят дали да закупят принт стъкло, заради децата. Каквото и да хвърли по стъклото едно дете не може да счупи 6-8 мм закалено стъкло.

Принт стъкла