Душ кабина - избор

Колекции душ кабини

Сегашните душ кабини са модерни, със здрава конструкция, добро уплътнение и са лесни за почистване.

Повечето от моделите позволяват изпълнението на нестандартни размери кабини, със стъкло в различни цветове и шарки. Продуктите са сертифицирани в съответствие със стандартите на ЕС.

Комбинации от алуминий и стъкло

Вратите са без рамки, висят на колела с лагери. Конструкцията е много здрава. Стъклото е закалено.

Душ кабини, които се отварят от двете страни

Вратите могат да се отварят от двете страни. При отваряне вратата леко се повдига над пода и може да бъде фиксирана както в отворена, така и в затворена позиция. Ъгълът на затваряне е регулируем. Затваря перфектно, стъклото е темперирано и покрито с „Бързи капки“.

Стъклена душ кабина

Душ кабини, които „нямат ограничения“

Кабините са без рамки. Комбинация от стъкло, хромирани скоби и отделни панти, които позволяват надеждно фиксиране на вратите в отворено и затворено положение, а също и самозатварящи се. Стъклото се темперира и се обработва с „Бързи капки“.

Душ кабини с харизматичен дизайн

Душ кабини с атрактивен дизайн. Основните иновации тук са пантите на магнитите и дизайнът на извитото стъкло. Благодарение на извитото стъкло, пантите с магнит позволяват затваряне на вратата от всяка позиция, което допринася за удължаване живота на продукта. Стъклото се темперира и се обработва с „Бързи капки“.

Системи за безплатно плаване

Удобни и практични решения. Особено удобно е, когато има твърде малко място за отваряне на вратата. Стъклото се темперира и се обработва с „Бързи капки“.

Душни страни

Повечето модели изискват подаване на гореща и студена вода под налягане между 2 и 3 бара и дебит от 7,5 литра в минута за всеки. Комбинираните котелни системи и мегапотоци са отлични с тези видове душови единици. Гравитационният стил на котела изисква помпа. Ако в душ кабината има вътрешно осветление, FM радио и вентилатор и т.н., тогава е необходимо и обезопасено 13-лампно захранване.

Comments for this post are closed.